Lego Adventskalender 2011 Star Wars. Lego 7958

Ja nu finns den här äntligen Lego Adventskalender 2011 Star Wars. Denna Lego Adventskalender 2011 Star Wars heter Lego 7958 och består av 266 bitar som bildar 8 st Lego figurer  och många små Star Wars farkoster. Några av figurerna som finns i Lego Adventskalender 2011 Star Wars är Nute Gunray, Chewbacca, Clone Trooper och en exlusiv variant av Yoda i tomterock som endast följer med i Lego Adventskalender 2011 Star Wars. Det finns även mini varianter av farkoster som t.ex Millenium Falcon och X-wing Starfighter.
Lego Adventskalender 2011 Star Wars släpptes först på San Diego Comic Con och såldes slut väldigt snabbt. Lego Star fans är ju kända för att tycka om minifigurer och risken finns att många kommer att köpa på sig flera kalendrar och sen sälja ut dom till högre priser, speciellt nu när Yoda i tomte dräckt är med i kalendern.
Det går idag att köpa dom kalendrarna som släpptes på Comic Con till en mindre förmögenhet på eBay, men den vanliga utgåvan kan du buda hem på Tradera till ett humanare pris. Eller om du vill köpa direkt så finns den att köpa på Shopping4Net

.


Så passa på och införskaffa Lego Star Wars Adventskalender 2011 nu innan dom tar slut.

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej en fråga , varför finns det inga ritningar med i luckorna?

LmL sa...

Hej!
Tror att Lego nöjer sig med den enklare beskrivingen som finns på insidan av luckorna, annars skulle nog vi få betala ännu mer för Lego Adventskalender Star Wars 2011.

/M

Lego förvaring !