Lego Star Wars figurer !

Star Wars LEGO farkoster innefattar ofta en Lego Star Wars figur eller två. Lego Star Wars figurer har alltid varit populära hos LEGO Star-Wars entusiaster. Och LEGO tycks ha gått en extra bit för utveckla Lego Star Wars figurer för Star Wars-tema uppsättningar. Många av Lego Star Wars figurerna i dessa LEGO-apparater är extremt detaljerade och företräder Star Wars-filmens versioner mycket väl.
LEGO har gjort stora ansträngningar för att skapa så önskvärt ett samlarvärde på ett smart system när figurerna endast är tillgängliga från LEGO med köp av en hel Star Wars LEGO farkost. Och dem är inte direkt gratis! Detta gör dem medföljande Lego figurena som mycket mer önskvärt eftersom många entusiaster kämpar för att samla bara mini figurer i Star Wars-tema LEGO.

2 kommentarer:

johan sa...

Problemet är att de måste skicka med något litet fordon eller så för annars säger Hasbro, som innehar actionfigurslicensen, ajja bajja. Eftersom de anser att minifigs är att anse som just actionfigurer.

Dock verkar det finnas ett kryphål. För vill man köpa lösa figurer till en billig peng så kan man ta en titt på setten med kylskåpsmagneter: http://shop.lego.com/ByTheme/Leaf.aspx?cn=472&d=322

Figurerna i de setten är helt vanliga figurer som bara sitter fast med vanliga pluppar. En nackdel är dock att det kan vara lite si och så med kvaliteten på de figurerna. Dessutom går de, så vitt jag vet, bara att köpa via shop.lego.com i Sverige. Annars är Bricklink.com ett hett tips för den som letar efter en särskilld figur och inte vill köpa ett set som kanske kostar ett par tusen.

. sa...

Tack Johan ! Det var ett kanontips av dig. Visste faktiskt inte om den sidan Bricklink.com. Här kan man dubbelkolla priser mot eBay om man är osäker på vilket ställe man vill handla på.

Vad mycket grejor dem har där inne !

Lego förvaring !